top of page

Team

In 1993 zijn Pascale en Gorik gestart met het architectenbureau en ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een team van 7 fulltime architecten waar ervaring en enthousiaste dynamiek hand in hand gaan.

 

Ze leggen zich ook toe op energiezuinig bouwen en EPB- verslaggeving. Ook de veiligheidscoördinatie wordt aangeboden.

Hierdoor bestaat de mogelijkheid om een totaalpakket te kunnen aanbieden.

 

Het team is hoofdzakelijk actief in de particuliere woning- en appartementsbouw. Bij ieder project wordt uitgegaan van een intensieve interactie tussen bouwheer en architect waarbij de wensen van de bouwheer worden omgevormd tot een uniek eindresultaat. Bij ieder project wordt er getracht een totaalproject te creëren waarbij ook een interieurconcept tot de mogelijkheden behoort, hierbij rekening houdend met het evenwicht tussen budget en het wensenpakket van de bouwheer.

Onze werven liggen voornamelijk in Limburg en Vlaams Brabant (occasioneel in Antwerpen, Brussel of Luik).
 
Onze erelonen zijn steeds forfaitaire bedragen (één bedrag voor de hele opdracht, opgesplitst in schijven naargelang de vordering van onze opdracht). Het ereloon hangt voornamelijk af van het bouwvolume. Na een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek worden de erelonen en termijnen vastgelegd en wordt binnen de 7 kalenderdagen na dit gesprek een offerte gemaild.

Vanreppelen Michiel   -   Vanbrabant  Evelien -   Sepulchre Pascale   -   Van den Abbeele Wintha   -   Van den Abbeele Gorik   -   Schuermans Naomi   -   Claesen Hanne-Lore

bottom of page